4# smarta måsten till din iPhone

De flesta av oss har med vår mobiltelefon överallt. Då är det smart att både skydda mobilen och maxa den, så att du kan använda den på ett optimalt sätt.

1# Skydda din iPhone

Det är smart att investera i ett mobilskal, skydd eller plånboksfodral som du verkligen gillar. Eller så skaffar du dig flera, så att du har ett mobilskal för fest, och ett annat för vardag. Det är en mycket billig försäkring för att din mobil ska hålla under lång tid. Våra mobiltelefoner brukar ju få utstå ganska mycket. De följer med oss både till jobb, skola, gymmet, stallet, när vi ska ut på stan och i bilen. De flesta mobiltelefoner brukar också bli tappade någon gång emellanåt. Då är det skönt att mobilskärmen verkligen klarar sig. Sprickor på mobilen är så onödigt. Du hittar ett stort utbud av mobilskal, skydd och plånboksfodral till alla modeller av iPhone hos billigamobilskydd.se, som också har trådlös snabbladdare, touch penna, AirPods fodral och kameralinsskydd i härdat glas.

2# Kameralinsskydd i härdat glas

Med kameralinsskydd i härdat glas minimerar du risken att din kameralins ska gå sönder när du råkar tappa mobilen i marken. Då kan du känna dig mycket tryggare när du tar med dig mobilen för att cykla i terräng, vandra eller bestiga berg. Kameralinsskyddet är också ett bra skydd för att undvika smuts på linsen. Linsskyddet skyddar också linsen mot repor. När du väl satt på kameralinsskyddet av härdat glas kommer skyddet inte att synas eller märkas av när du tar kort eller filmar.

3# Apple AirPods fodral

Skaffa ett bra fodral till dina AirPods. Då kan du enkelt ta med dem överallt. Det finns många varianter och färger att välja på hos Billigamobilskydd. Gillar du silikon, hårda metallic case eller vill du ha ett läderutseende på ditt fodral? Tycker du om färg och form kan du rentav investera i olika fodral, så har du alltid ett snyggt fodral som passar din aktivitet. Ett fodral när du ska gå till gymmet, och ett annat fodral att slänga ner i festväskan. Det är sådana små detaljer som verkligen lyfter vardagen.

4# Snabbaddare

Naturligtvis har du en laddare till din mobil, men det är klokt att alltid ha en eller två mobilladdare i backup. Har du testat en snabbladdare? Då lägger du bara din mobil på själva laddaren, så blir den laddad. Det är ett väldigt snabbt och smidigt sätt att ladda mobilen. Det finns många snabbladdare som är riktigt snygga. Då gör det ingenting om de ligger framme på bordet eller en hylla medan mobilen laddas upp.

mh-purity-lite