Modernisera företagets medarbetarplattform

Idag utförs många arbetsuppgifter digitalt. Förutom att många använder datorn för att utföra arbetsuppgifter är det även digitalt som man kommunicerar mellan teammedlemmar och avdelningar. För att du och ditt företag ska få ut ännu mer av era arbetsuppgifter och effektivisera er kommunikation är det viktigt att ni har en bra digital plattform vilket du får tips om nedan.

Hitta rätt plattform

Det finns flera olika varianter av medarbetarplattformar. En av de mest effektiva kommer från techföretaget Microsoft och du kan skaffa microsoft viva för att investera i företagets framgång såväl som medarbetarnas välmående. Plattformen innehåller alla verktyg och resurser som du behöver för att ditt företag och dina medarbetare ska utvecklas.

Kort sagt är Microsoft Viva en medarbetarplattform som är inbyggd i kommunikationsprogrammet Microsoft Teams och Microsoft 365. Verktyget är helt digitalt och är framtaget för att organisera, förenkla och centralisera kommunikation, samarbete och kunskapsdelning bland företagets medarbetare. Plattformen sammanför funktioner och verktyg för feedbad, analys, utbildning, målsättning och inte minst kommunikation och ger engagerade, framgångsrika och produktiva medarbetare.

Om du vill ha mer djupgående information om hur verktyget kan hjälpa ditt företag och varför du ska välja det kan du gå in på Precio Fishbones hemsida som är en leverantör som erbjuder tjänsten. Du kan även vända dig direkt till företaget om du har några frågor så kommer de att kontakta dig så snart de kan. Längst ner finns ett formulär som du enkelt fyller i med dina frågor, önskemål eller kommentarer. Därefter kommer de kontakta dig så snart de har möjlighet.

På sidan finns det även olika webinars som kan vara av intresse för den som vill effektivisera sitt företag. På deras hemsida kan du även se exempel på hur Viva ser ut för att du ska få en bra bild av hur det fungerar. Men överlag är verktyget lätt att använda och är ett bra sätt att effektivisera, inspirera och engagera era medarbetare.

mh-purity-lite