Lyssna på musik smidigt i mobilen med portabla hörlurar

Den smarta mobilen har revolutionerat vardagen för många människor och yrkesgrupper. Det går nu att surfa, skicka meddelanden och ringa oavsett var du befinner dig. Men mobilen kan också användas till mycket annat, som att lyssna på musik och som arbetsredskap, exempelvis för musiker.

För att kunna lyssna på din favoritmusik, tala i telefon eller njuta av en spännande ljudbok kan du använda dig av hörlurar till din mobil. Till Apples produkter finns det trådlösa Airpods som gör att du slipper trassliga sladdar och kan ha mer diskreta telefonsamtal när du är ute bland folk. Hos teknikdelar.se hittar du ett stort sortiment av Airpods som gör att du inte längre behöver krångliga fjärrkontroller. Med Airpods kan du enkelt byta låt och be Siri höja volymen.

Flexibel smartphone

Mobilen har förändrat våra beteendemönster och de flesta har nu smartphones med högupplösta skärmar och ett stort antal funktioner. Våra smartphones har blivit en sorts förlängning av oss själva och kan även användas för att styra elektroniska produkter i hemmet.

I så kallade “smarta hem” går det att ha kaffebryggare som sätter igång sig själva, robotdammsugare och lampor som saknar strömbrytare. Detta nätverk av uppkopplade prylar pratar med varandra genom trådlösa protokoll och styrs via mobiler, datorer och digitala röstassistenter. Några av världens största bolag inom smarta hem har nu enats om en gemensam IP-standard för kommunikation. Detta gör det lättare för dig som konsument eftersom alla enheter i hemmet kan prata obehindrat med varandra, oavsett vilken tillverkare eller märke de kommer från. Med dina Airpods i öronen och mobilen i handen kan du nu enkelt styra ditt smarta hem från soffan.

mh-purity-lite